• Novinka
BabyStyle Egg Shell (i-Size)...
BabyStyle Egg Shell (i-Size)...
BabyStyle Egg Shell (i-Size)...
BabyStyle Egg Shell (i-Size)...

BabyStyle Egg Shell (i-Size) autosedačka, Seagrass 2023

Ve společnosti egg se všichni shodujeme na nejvyšších standardech ohledně bezpečnosti a funkčnosti, které jdou ruku v ruce se stylem a designem nabízející novým rodičům příležitost zažít opravdový luxus. 

E2CSSE
Skladem
6 499 Kč
Vč. DPH

 

Jsme hrdí, že nyní díky dětské autosedačce egg Shell (i-Size) můžeme rozšířit tento zážitek i do sféry automobilového cestování a nabídnout tak svým zákazníkům plný soulad i s kočárkem egg. 

Vhodné pro cestování při umístění v protisměru jízdy pro děti od 40 do 80 cm (což odpovídá výšce zhruba od narození do cca 15 měsíců). Autosedačka egg Shell (i-Size) má vylepšenou skořepinu chránící proti bočnímu nárazu, dále pak také opěrku hlavičky z paměťové pěny zajišťující optimální odpružení v případě srážky. Navíc má tato autosedačka vylepšené polstrování vnitřní části (pro použití od narození), což poskytuje klíčovou oporu bočním a horním svalům nožiček při cestách autem. Jak svaly dítěte sílí, vyvíjejí se a rostou, můžete tyto ochranné polštářky vyjmout, abyste mohli autosedačku používat až do 13 kg váhy dítěte.  

FUNKCE:

  • Autosedačka má 3 bodový bezpečnostní postroj s centrální sponou a nastavovací a utahovací popruh.
  • Bezpečnostní popruhy autosedačky egg Shell obsahují ramenní chrániče a chránič mezinožního popruhu pro případ prudšího brzdění.  
  • Stříšku lze otevřít do 4 poloh, je ideální pro zachování stínu v autosedačce a slouží k ochraně děťátka před slunečními paprsky. Stříška je vyrobená ze stejné textilie jako zbytek sedačky, svým oblým zakřivením pak evokuje ikonický tvar „vejce“.
  • Celkem můžete rukojeť autosedačky nastavit do 3 poloh, přičemž třetí poloha rukojeti působí jako stabilizátor možného nežádoucího pohybu autosedačky při jejím umístění na rovném povrchu jako například na podlaze. 
  • Nasazení autosedačky egg Shell do multi adaptérů na podvozku kočárku egg® i egg²® je rychlé a snadné a zvládnete to jednou rukou: rukojeť autosedačky nastavíte do kolmé pozice, autosedačku vsadíte do adaptérů a složením rukojeti dozadu dojde k uzamknutí pojistky autosedačky v rámu. Zpětným pohybem rukojeti do kolmé polohy pojistku otevřete a autosedačku jedním pohybem zvednete z podvozku.
  • Autosedačku lze umístit na sedadlo vozidla vybaveného 3 bodovým bezpečnostním pásem (v souladu s nařízením ECE R44/04) nebo nasadit do isofixové základny. 
Maximální hmotnost dítěte
13 kg
Barva
světle zelená
Název barvy
SEAGRASS
Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.