Bobbin Helma Skylark Green
Bobbin Helma Skylark Green
Bobbin Helma Skylark Green

Bobbin Helma Skylark Green

Skylark je sportovní cyklistickou helmou vyznačující se svou lehkostí díky technologii „in-mold“. Přilba má matnou úpravu povrchu a pásky ve stříbrné barvě a logo. Díky svému oválnému tvaru dobře sedí na menších / užších hlavách. 

Velikost
Obvod hlavy
Hmotnost
BOB-A10109
Skladem
1 390 Kč
Vč. DPH

 

Skylark je sportovní cyklistickou helmou vyznačující se svou lehkostí díky technologii „in-mold“. Zahrnuje 13 ventilačních otvorů a v zadní části má nastavitelné kolečko pro uzpůsobení k obvodu hlavy.  Dále jsou zde zahrnuté perforované podložky vpředu, vzadu a nahoře. Skylark má matnou úpravu povrchu a pásky ve stříbrné barvě a logo. Díky svému oválnému tvaru dobře sedí na menších / užších hlavách. 

Velikost XS je vhodnější pro menší dětské (rozpětí mezi 48 – 52 cm). 

Velikost M je vhodná pro standardní hlavy dospělých (rozpětí mezi 54 – 58 cm)

Váha: 210 gramů (XS)

Tip pro vás: před objednáním helmy si změřte obvod hlavy krejčovským metrem a naměřený údaj porovnejte v tabulce velikostí. 

Kterou velikost helmy si mám vybrat?

Nejlepší způsob, jak se ujistit, že vám přilba padne, je změřit si obvod hlavy. To platí i pro děti, protože věk není tím nejlepším ukazatelem správné velikosti.

 

Jak změřit obvod hlavy?

  • Nejlepší je krejčovský metr, kterým si změříte obvod hlavy.
  • Začněte měřit od středu čela, metr veďte zhruba 2 prsty nad ušima do nejširšího bodu v zadní části hlavy. 
  • Naměřený výsledek si zaznamenejte a pak si podle něj vyhledejte tu nejvhodnější velikost z nabídky úžasných helem Bobbin! Uvědomte si, že každý model má jiný velikostní rozsah, tzn., že velikosti se liší model od modelu. 

Barva
mintová - zelená
5060513934303
Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.