• Novinka
Label Label Dřevěné kostky Staveniště
Label Label Dřevěné kostky Staveniště
Label Label Dřevěné kostky Staveniště

Label Label Dřevěné kostky Staveniště

Je čas na skutečnou práci! S tímto jeřábem a příslušenstvím má vaše dítě vše, co potřebuje k vytvoření rušného staveniště.

S tímto báječným dřevěným jeřábem a příslušenstvím se hrací prostor vašeho děťátka promění ve skutečné staveniště. Toto staveniště Label Label je vyrobené z vysoce kvalitního dřeva s certifikátem FSC v kombinaci s krásnými jemnými odstíny barev na vodní bázi, které jsou naprosto vhodné i pro malé děti.

Všichni začínající stavební dělníci budou nadšení! Zvedání a přemisťování materiálu pomocí jeřábu, stavění nebo bourání domů, zásobování a odvoz materiálu pomocí nákladních aut... Hra získá zcela nový rozměr. Vaše ratolest se vypracuje na stavbyvedoucího a může se nechat unášet svou fantazií při nových projektech. Při hře se 6 nákladními auty si vaše dítě osvojí různé stavební techniky. Otáčením rukojeti kladky může zvedat nebo spouštět všechny těžké stavební bloky. Jeřáb se může otáčet o 360°, aby bylo možné vše umístit na správné místo.

Sada se skládá z jeřábu, 6 stavebních vozidel, palety, 13 stavebních bloků a dopravní značky.

Detail produktu:

  • Doporučený věk: 18 měsíců+
  • Dovednosti: Podporuje motoriku, Podporuje fantazii a představivost, Koordinace očí a rukou, Logické přemýšlení
LLWT-25200
Skladem
1 125 Kč
Vč. DPH

 
Doporučený věk
18 měsíců +
Materiál
dřevo
Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.